• Bontott tégla

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a régebben gyártott téglák masszívabbak és jobban bírják a terhelést, mint a mai darabok. Ez igaz az épen maradt bontott tégla esetében is. A magas színvonal ráadásul kedvező áron érhető el, hiszen használt termékről van szó. Természetesen a téglákat alaposan átválogatjuk, mielőtt értékesítenénk őket, így Önhöz csakis megfelelő minőségű bontott tégla kerül.
Megjelenése miatt is sokan döntenek a bontott tégla mellett. Gyönyörű kerítések, járdák, vagy belső falak készíthetők belőle. Tűzrakóhelyhez, konyha- vagy bárpult alapjának, térelválasztónak is kiváló: a lehetőségek száma szinte végtelen. Meg kell azonban jegyezni, hogy energetikai szempontból némileg elmarad a mai téglákhoz képest. Ha határoló falakhoz szeretné felhasználni, ezt mindenképpen érdemes figyelembe venni a szigetelés tervezésekor.
Környezetvédelmi szempontból is remek választás a bontott tégla. Az építőanyagot nem kell újra legyártani, így a környezetet sem kell terhelni.
Választékunkban kis- és nagyméretű téglákat is talál. Az egyes méretek akár különböző színekben is elérhetőek lehetnek. Tekintse meg bontott tégla kínálatunkat!

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Bontott tégla kínálatunk

Nagy bontott téglák
— Nagy méretű bontott tégla
135,00 Ft + ÁFA

Bontott téglák nagy méretben

Bontott tégla
Kisméretű bontott tégla
80,00 Ft + ÁFA

Válogatott bontott téglák kis méretben, kiváló minőségben. Ha bárpultok, konyhapultok alapjához, járdák és kerítések készítéséhez…

Nagy bontott téglák
Nagyméretű bontott tégla
135,00 Ft + ÁFA

Kiváló minőségét több évtized múltán, vagy akár 100 év alatt is megőrző, nagy méretű bontott…

6 érv, hogy Ön is bontott téglát használjon

1. Gazdaságos

Tudja, hogy miért olcsóbb bontott téglát vásárolnia, mint újonnan gyártott burkolóanyagba fektetnie? A válasz egyszerű: a járulékos gyártási költségek nem Önre fognak hárulni. Gondolja át: bontott tégla vásárlása esetén az áruházak fenntartási rezsije, valamint a raktározási költségek sem a pénztárcája terhére fognak kiegyenlítődni.

2. Minőségét évtizedek igazolják

Nem lehet afölött szemet hunyni, hogy a – az autókhoz hasonlóan – a mai téglák tűrőképessége, élettartama meg sem közelíti a gyakran 100 éves kort is megélő bontott tégláét. A lebontott épületek még abból a korból származnak, amikor nem feltétlenül csak a kereskedelmi érdekek élveztek elsőbbséget az építőiparban. A bontott tégla tehát a régi idők értékeit tükrözi.

3. Nem kérdés, hogy egyedi minden darab

Futószalag alkotta tucatáruk helyett olyan tégla kerülhet otthonába, melyből gyakorlatilag nem létezik két teljesen ugyanolyan. Egyedi kidolgozású és némileg eltérő méretű lesz minden darabja: ez adja a bontott tégla rusztikusságát, sajátos hangulatot kölcsönözve minden helyiségnek és felületnek, melyhez felhasználják.

Kisméretű és nagyméretű bontott tégláinkról bővebben itt olvashat.

4. Ha fontos a környezetvédelem

Bontott tégla használatakor biztos lehet abban, hogy Ön az otthonához olyan alapanyagot vásárolt, melynek gyártásához nem használtak el újabb értékes, fogyóban lévő energiaforrást. Ha a papírt, vagy a ruhákat már újrahasznosítjuk, miért ne tehetnénk ugyanezt a téglákkal?

5. Sokoldalúan felhasználható

Szinte felsorolni is nehéz, hányfajta felhasználási módja létezik a bontott téglának. Igénybe vehetjük falburkolatként, járdaként, kerítésnek, pince- vagy kemenceépítésnél, belsőépítészeti megoldások esetében (pl. válaszfalak, oszlopok, lépcsőfeljárók burkolata), teraszok csinosításánál… csak fantáziánk szabhat határt! Éttermek vagy borospincék esetében a bontott tégla szintén különleges atmoszférát teremt.

6. Impregnálható!

Barkácsáruházakban kapható olyan segédanyag, mellyel a téglát kezelve, az vízlepergetővé válik. Ám nem minden esetben az impegrált bontott tégla a legmegfelelőbb anyag, egyes munkákhoz mindenképp beton használata szükséges. Ha ilyen megoldásban gondolkozik, kérje mesterember segítségét.

Vásároljon jó állapotú bontott téglát a profitól! Kérdéseivel vagy rendelési igényeivel forduljon hozzánk bizalommal: info@szeleteltteglak.hu, vagy 06 30 827 3335.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com